2021.07.04 – Medicamente Recuperare Creier și Imbunatatire – B

NOTĂ 04.11.2021: Am continuat sa iau tot ce aveam din A.1. … conform recomandarea medicului an luat Neurovert Forte total și mai mult de jumate din Pramistar. Când am terminat tot ce aveam pe stoc, desi trebuia sa continui cu Pramistar, m-am oprit. Gata pastilele! 😊

NOTĂ 30.08.2021: Am încercat 3 x MCT și 2 x Alpha GPC. De la MCT îmi vedea toata ziua sa vomit. Dacă am renunțat la MCT am renunțat sa cumpăr și Alpha GPC când s-a terminat.

NOTĂ 12.09.2021: Simt că îmi crește burtica și poate mă îngraș. Nu am cântar .. dar poate .. O fi din cauza luării îmbunătățărilor din B??? Mi-am propus sa iau fix așa cum e în recomandarea medicului și să mă opresc. 

Medicamente pentru Recuperare Creier Recomandate de Medici și Incercare Imbunatatire – B

-> Recomandate de Medic:

  • A. Neurovert Forte 1/zi (dimineața după masa – pentru memorie), 3 luni
  • B. Pramistar 2/zi (1 dimineata si 1 prânz după masa pentru memorie), 6 luni

-> Îmbunătățiri pentru Pramistar:

  • B.1. MCT oil – 400ml (25 portii) ( Nota 22.08.2021: MCT Oil îmi dă senzația de vomă pt toată ziua. Renunț să mai iau după o perioadă de încercare!!! )
  • B.2. Alpha GPC – 300mg Secom, 60 cps

Observatie: E posibil sa nu uit căutările și informațiile găsite despre medicamente, insa e posibil ca medicamentele astea sa mă ajute sa nu uit. Pentru a îmi aminti cu ușurință creez articolul asta aici. Poate mai ajuta și alți oameni. 

INFORMSTII IMPORTANTE

B. Pramistar 

Parte 1. Pramiracetam (am găsit info utile în Engleză)pe YouTube

Versiunea scrisă e aici: https://nootropicsexpert.com/pramiracetam/

Informatii utile ca sa mai adaug ceva și sa cresc efectul lui Pramistar:

Pramiracetam is fat-soluble so stack it with a good quality fat like coconut oil, olive oil or MCT oil. My preferred healthy fat is a tablespoon of the new organic, non-GMO Performance Lab® MCT Oil.

You should use Pramiracetam with a choline supplement like Alpha GPC or CDP-Choline. It helps boost neural acetylcholine, so demands the presence of more choline in your brain.

B1. MCT oil – 400ml (25 portii) 3 buc : 195.00 lei

Cumparat de aici: https://olimpsport.ro

Mod de administrare Ulei MCT

Recomandare consum: luați 1/2 lingură de 2 ori pe zi, impreuna cu o masă în primele 2 zile, crescând treptat cantitatea la fiecare 3 zile până când se atinge doza optimă: 1-3 linguri de 2 ori pe zi.

NOTĂ: Consumul de doze unice mai mari de 100 g, fără adaptare anterioară, poate cauza probleme gastro-intestinale. Consumul pe termen lung de MCT în doze mari crește cererea de L-carnitină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

B2. Alpha GPC – 300mg Secom, 60 cps, 2buc: 332,60 lei

Cumparat de aici: https://www.pilulka.ro/

Mod de administrare

Câte 1 capsulă de 1-2 ori/zi la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot există variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influență eficientă sau siguranță produsului.
Fiecare lot de materie prima și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.

Poate ca următoare zile mai adaug niște detalii despre B1 și B2 însă acum mă grăbesc sa fac altceva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *