2021.07.04 – Medicamente Recuperare Creier și Imbunatatire – A

NOTĂ 04.11.2021: Am continuat sa iau tot ce aveam din A.1. … conform recomandarea medicului an luat Neurovert Forte total și mai mult de jumate din Pramistar. Când am terminat tot ce aveam pe stoc, desi trebuia sa continui cu Pramistar, m-am oprit. Gata pastilele! 😊

NOTĂ 30.08.2021: Am încercat 3 x MCT și 2 x Alpha GPC. De la MCT îmi vedea toata ziua sa vomit. Dacă am renunțat la MCT am renunțat sa cumpăr și Alpha GPC când s-a terminat.

NOTĂ 12.09.2021: Simt că îmi crește burtica și poate mă îngraș. Nu am cântar .. dar poate .. O fi din cauza luării îmbunătățărilor din B??? Mi-am propus sa iau fix așa cum e în recomandarea medicului și să mă opresc.

Medicamente pentru Recuperare Creier Recomandate de Medici și Incercare Imbunatatire – A

-> Recomandate de Medic:

  • A.1. Neurovert Forte 1/zi (dimineața după masa – pentru memorie), 3 luni
  • A.2. Pramistar 2/zi (1 dimineata si 1 prânz după masa pentru memorie), 6 luni

-> Îmbunătățiri pentru Pramistar:

  • B.1. MCT oil – 400ml (25 portii) 
  • B.2. Alpha GPC – 300mg Secom, 60 cps

Observatie: E posibil sa nu uit căutările și informațiile găsite despre medicamente, insa e posibil ca medicamentele astea sa mă ajute sa nu uit. Pentru a îmi aminti cu ușurință creez articolul asta aici. Poate mai ajuta și alți oameni.

INFORMSTII IMPORTANTE

A. Neurovert Forte

Parte 1. Informații de pe YouTube:

  • Primul filmuleț găsit în YouTube vorbește despre Hipertensiune, și eu nu am așa ceva …. și gândesc sa nu iau pastila asta.
  • Am introdus în căutările mele memoria și am găsit alte filmulețe:

Parte 2. Informații de pe internet:

Este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea normala a sistemului nervos. Imbunatateste functia cognitiva, marind capacitatea de memorare si concentrare. De asemenea, acest produs are rolul de a sustine functionarea normala a circulatiei sanguine si microcirculatiei periferice, asociata cu performantele mentale.

Îmbunătățește funcția cognitivă (capacitatea de memorare și concentrare, care se degradează o dată cu înaintarea în vârstă).

Funcționarea normală a circulației sanguine și a microcirculației periferice , asociată cu performanțele mentale.

Parte 3. Neurovert Forte important pentru Accidentul vascular cerebral (AVC)

Informații interesante de aici: https://neurovert.bioo.ro

Formula noua Neurovert Forte  este dedicata in special pentru imbunatatirea functiilor cognitive si vine in sustine procesul de reabilitate a persoanelor post AVC

Suplimentul alimentar Neurovert este un produs ce contribuie la buna functionare a sistemului nervos, aspect datorat de ingrediente ce iau parte la alcatuirea compozitiei sale.

Combinarea sinergica a extractelor de plante, duc la obtinerea unui produs ce ajuta la sustinerea atentiei si memoriei, avand capacitatea de a conferi protectie celulelor sistemului nervos.

In plus, produsul Neurovert beneficiaza de proprietati antioxidante, ceea ce ajuta la ameliorarea oboselii psihice si fizice, dar si lupta impotriva radicalilor liberi din organism.

Actiunile benefice dobandite in urma administrarii suplimentului Neurovert Forte.

Gratie ingredientelor pe care le regasim in cadrul compozitiei produsului Neurovert, acesta actioneaza in mod benefic asupra organismului nostru prin:

– Este recomandat ca adjuvant in perioada  de recuperare post AVC
– Neurovert ajuta la sporirea atentiei si puterii de concentrare;
– Sustine capacitatea de memorare;
– Sustine cresterea cantitatii de neurotransmitatori
– Suplimentul alimentar Neurovert confera protectie la nivelul celulelor nervoase;
– Datorita ingredientelor sale benefice, produsului Neurovert amelioreaza senzatia de oboseala fizica si psihica;
– Sustine o functionare corespunzatoare a sistemului nervos.

….

– Un alt ingredient activ din produsul Neurovert este Bacopa monnieri, o planta utilizata in medicina traditionala ayurvedica, datorita capacitatii sale de a contribui la amelioarea pierderii memoriei, Alzheimerului, anxietatii, ADHD-ului si epilepsiei.

Observatie: Cred ca în Articolul recomandat mai sus se găsesc fel de fel de motive faine pentru care mi s-au recomandat pastilele astea. Sunt fericita și motivata sa iau pastilele astea!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *